محققان می گویند؛

ریسک دیابت تا ۴۰ درصد پس از مبتلا شدن به کووید ۱۹ افزایش می یابد

ریسک دیابت تا ۴۰ درصد پس از مبتلا شدن به کووید ۱۹ افزایش می یابد

به گزارش حیوان خانگی بگیر طبق تحقیقات جدید افرادی که مبتلا به کووید۱۹ بوده اند در معرض خطر بیشتر مبتلا شدن به دیابت هستند.



به گزارش حیوان خانگی بگیر به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، تحقیقات جدید ارتباط قوی بین کووید ۱۹ و افزایش ریسک ابتلاء به دیابت نشان داده است.
محققان گمان می کنند که دیابت امکان دارد یکی دیگر از علایم سندرم کووید طولانی مدت باشد. باآنکه تحقیقات بیشتری برای درک این ارتباط مورد نیاز است، اما متخصصان غدد اعتقاد دارند که کووید ۱۹ امکان دارد به پانکراس (لوزالمعده) صدمه رسانده و بر نحوه ترشح انسولین تاثیر بگذارد.
بر اساس تحقیقات جدید، افرادی که از کووید ۱۹ بهبود یافته اند، ۴۰ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به دیابت هستند.
این گزارش ادعا نمی کند که کووید ۱۹ سبب دیابت می شود، باآنکه امکان دارد در نهایت چنین باشد، بلکه به نظر می آید که بین این دو وضعیت سلامت ارتباط وجود دارد.
دکتر «کامیلو ریکوردی»، سرپرست تیم تحقیق از پژوهشکده دیابت آمریکا، اظهار داشت: «در ماه های آینده، با نتایج مطالعات بیشتر پیرامون این موضوع، درک محکم تری از دامنه وسیع تر کووید ۱۹ خواهیم داشت، که چگونه می توانیم عوارض جانبی جدی مانند دیابت را کاهش دهیم.»
اگرچه خطر ابتلاء به دیابت در افرادی که بیماری کووید ۱۹ شأن شدیدتر بود بیشتر است، اما خطر ابتلاء به دیابت در بیمارانی که موارد خفیف تری داشتند هم وجود دارد.
ریکوردی می گوید: «کروناویروس می تواند پانکراس و سلول های تولیدکننده انسولین را هدف قرار دهد. این اتفاق می تواند بر نحوه ترشح انسولین توسط پانکراس تاثیر گذاشته و به صورت بالقوه خطر ابتلاء به دیابت را در فرد افزایش دهد.»
شواهد رو به رشد نشان داده است که کووید ۱۹ امکان دارد در بعضی افراد سبب ایجاد واکنش های خودایمنی شود که در آن بدن به سلول های خود حمله می کند.
ریکوردی اضافه کرد: «این اتفاق منجر به تخریب سلول های پانکراس که برای تولید انسولین حیاتی هستند، می شود. با گذشت زمان، مقاومت به انسولین، زمانی که با التهاب همراه باشد، می تواند منجر به دیابت شود.»
علائم اولیه دیابت شامل افزایش تشنگی و گرسنگی، تکرر ادرار، کاهش بی جهت وزن، خستگی و تاری دید است. اگر کووید ۱۹ داشتید و هر یک از این علایم را تجربه کردید، باید به پزشک رجوع کنید.

1401/01/17
09:08:03
5.0 / 5
419
تگهای خبر: بیماری , پزشك , تولید , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
حیوان خانگی GetPet

حیوان خانگی بگیر


واگذاری حیوانات خانگی

getpet.ir - مالکیت محتوا و شکل سایت حیوان خانگی بگیر محفوظ است