شرط تعطیلی داروخانه ها در شرایط بحران
به گزارش حیوان خانگی بگیر، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، تعطیلی داروخانه ها در شرایط بحران را تنها با هماهنگی سازمان غذا و دارو مجاز دانست.
به گزارش حیوان خانگی بگیر به نقل از خانه ملت، حسینعلی شهریاری، در دیدار با رئیس سازمان غذا و دارو، اظهار داشت: سازمان غذا و دارو نقش اساسی و مهمی در بحران اخیر داشت و شاهد تلاشهای آن بودیم. وی ادامه داد: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نشست هایی را با معاون اول رئیس جمهور، وزیر بهداشت و اورژانس به منظور تقویت روحیه کارکنان و بررسی مشکلات داشته است. شهریاری با تکیه بر این که داروخانه ها نباید در شرایط جنگی و بحران ها تعطیل شوند، اظهار داشت: تعطیلی داروخانه ها باید با هماهنگی و مجوز سازمان غذا و دارو باشد و این سازمان میبایست این مورد را مدیریت کند.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اضافه کرد: در مورد مشکلات ارزی هم پیگیری های لازم را خواهیم داشت تا بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه، بودجه شما را در زمان مناسب اختصاص دهد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب