دیدار وزیر محیط زیست تاجیکستان و معاون رئیس جمهوری ایران

دیدار وزیر محیط زیست تاجیکستان و معاون رئیس جمهوری ایران

به گزارش حیوان خانگی بگیر، در حاشیه اجلاس تسهیلات جهانی محیط زیست (جف) در شهر سمرقند ازبکستان، وزیر محیط زیست تاجیکستان و معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست جمهوری اسلامی ایران با یکدیگر دیدار کردند.


به گزارش حیوان خانگی بگیر به نقل از سازمان حفاظت محیط زیست، در حاشیه اجلاس تسهیلات جهانی محیط زیست (جف) در شهر سمرقند ازبکستان، بهادر شیرعلی زاده، وزیر محیط زیست تاجیکستان و شینا انصاری، معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست جمهوری اسلامی ایران با یکدیگر ملاقات و گفتگو کردند.

در این جلسه، وزیر محیط زیست تاجیکستان ضمن ابراز علاقه به توسعه همکاریهای محیط زیستی میان دو کشور، آمادگی خویش را برای پذیرش کارشناسان و متخصصان حوزه تنوع زیستی به منظور حضور در تاجیکستان، بازدید از کارهای مرتبط و تبادل تجربیات اعلام نمود.

در ادامه، انصاری به موضوعات مشترک همکاری در سطوح منطقه ای و بین المللی و هم مواضع همسوی دو کشور اشاره نمود و تاکید کرد که دو کشور می توانند در زمینه های محافظت از تنوع زیستی، محافظت از حیات وحش و گونه های در معرض خطر، پایش آلاینده ها همکاری موثری داشته باشند.

معاون رئیس جمهوری ایران همینطور به کنوانسیون در ارتباط با پلاستیک اشاره نمود و امکان همکاری مشترک دو کشور دراین خصوص را بیان کرد.




منبع:

1405/03/16
16:02:46
5.0 / 5
13
تگهای خبر: تخصص , حفاظ , سازمان , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
لینکهای حیوان خانگی بگیر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

حیوان خانگی GetPet

حیوان خانگی بگیر


واگذاری حیوانات خانگی

حیوان خانگی بگیر، فرصتی برای عشق و محبت

getpet.ir - مالکیت محتوا و شکل سایت حیوان خانگی بگیر محفوظ است