كارشناس شیمی تاكید كرد:

لزوم دور شدن زباله از جنگل و دریای شمال

لزوم دور شدن زباله از جنگل و دریای شمال

حیوان خانگی بگیر: یك كارشناس شیمی، نوع زباله مدفون شده و محل دفن مناسب برای زباله را از فاكتورهای مدیریت پسماند دانست و اظهار داشت: دفن زباله باید در محل هایی دور از آب، جنگل و دریا صورت گیرد تا كمترین صدمه محیط زیستی را به دنبال داشته باشد.


سودابه خلیلی در گفت وگو با ایسنا به افزایش رشد جمعیت استان مازندران به علت مشكلات ریزگردها در مركز و جنوب كشور اشاره نمود و ضمن بیان مشكلات محیط زیستی حاصل از افزایش جمعیت اضافه كرد: با عنایت به رشد جمعیت و همینطور هجوم گردشگران و مسافران به استان مازندران حجم زباله تولیدی استان به نسبت جمعیت بسیار افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینكه مازندران استانی سبز و دارای محیط زیستی گسترده است، تصریح كرد: به علت مشكلات ناشی از افزایش جمعیت و متعاقب آن انبوه زباله، مبحث مدیریت پسماند باید بیشتر از پیش مدنظر قرار گیرد.
این كارشناس شیمی، فعالیت های اعمال شده توسط برخی شهرداری ها نظیر تصفیه شیرابه حاصل از زباله و دفن آنرا بخشی از فعالیت مدیریت پسماند دانست و اظهار داشت: استفاده از روش های كمك كننده در كنار پروژه های فعلی می تواند به كاهش صدمه های این معضل استان كمك نماید.
وی، عمده مشكل مدیریت پسماند را در بخش آموزش دانست و تصریح كرد: نبود آموزش برای تفكیك زباله از مبداء جدی ترین مشكل بوده و باید در این راستا آگاهی های لازم صورت گیرد.
این كارشناس شیمی با یادآوری مبحث آموزش به عملكرد كشورهای توسعه یافته اشاره نمود و اضافه كرد: بعنوان مثال در كشور سوئد این آموزش از ابتدا در مدارس مطرح شده و طی یك پروژه عملیاتی منسجم با آموزش های همگانی و همزمان به عموم مردم مدیریت پسماند اجرایی می گردد.
خلیلی، تولید سطل های مختلف و منحصر به نوع زباله را بخشی از پروژه آموزش و در جهت عملیاتی كردن هدف مدیریت پسماند، عنوان و تصریح كرد: مبحث آموزش در كنار عمل به آن به شكل كاملا جا افتاده در كشورهای پیشرفته به شهروندان القا شده و همه موظف به اجرای آن هستند.
ایشان در ادامه به مبحث نظارت در كنار آموزش، اشاره و خاطرنشان كرد: زمان اعطای مجوز به یك فعالیت تجاری، بازرگانی یا صنعتی می توان مباحث زیست محیطی آنان را در اولویت قرار داد و با سخت گیری در این موارد و اعمال جرایم بازدارنده مانع از صدمه های این واحدها و شركت ها به محیط زیست شد.
خلیلی، زباله سوزها را به دو نوع (Incinerator) و (gasifier) تقسیم بندی و تشریح كرد: در مدل اول نیاز به تامین انرژی در قالب سوخت است تا بتواند عمل سوزاندن صورت گیرد اما در مدل دوم نیازی به سوخت نیست. مدل اول برای سوزاندن هر زباله ای مناسب نبوده اما در مدل گاسیفایر ضمن اینكه عملیات سوزاندن با هوا انجام شده، سازگاری بیشتری با طبیعت هم دارد و برای هر نوع زباله ای كاربرد و كارایی دارد.



1397/08/12
13:58:35
5.0 / 5
2019
تگهای خبر: آب , آموزش , محیط زیست , هوا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
حیوان خانگی GetPet

حیوان خانگی بگیر


واگذاری حیوانات خانگی

getpet.ir - مالکیت محتوا و شکل سایت حیوان خانگی بگیر محفوظ است