بررسی های تحقیقاتی نشان می دهد؛
نمك یددار خطر مبتلا شدن به فشارخون بالا را زیاد می كند
به گزارش حیوان خانگی بگیر نتایج یك مطالعه جدید نشان داده است افرادی كه نمك یددار مصرف می كنند در مقایسه با افراد مصرف كننده نمك عادی بیشتر در معرض مبتلا شدن به فشار خون بالا هستند.
به گزارش حیوان خانگی بگیر به نقل از مهر، «راجش چائوهان»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «درحالیكه یدداركردن نمك در جهان به كنترل اختلالات ناشی از كمبود ید كمك كرده است، اما می تواند باعث بالا رفتن خطر فشارخون بالا هم شود.» این مطالعه، مبتنی بر بررسی وضعیت حدود ۱۰۰ بیمار مسن در شهر آگرا هند بوده است. در این مطالعه، بیمارانی كه به طورمنظم نمك یددار مصرف می كردند با گروه دیگری كه نمك عادی و با میزان بسیار اندك ید مصرف می كردند، مقایسه شدند. نتایج نشان داد افراد مصرف كننده نمك یددار در معرض ریسك بیشتر فشارخون بالا قرار داشتند. همینطور مصرف اضافی ید می تواند منجر به انواع گوناگون اختلالات در تپش قلب و همینطور آنژین قلبی و نارسایی قبلی شود. سازمان بهداشت جهانی در آگوست سال ۱۹۹۴ به منظور كنترل اختلالات ناشی از كمبود ید، بر یدداركردن جهانی نمك تاكید نمود. محققان اذعان دارند به منظور پی بردن به سبب تأثیر مصرف نمك یددار بر افزایش فشارخون، باید مطالعات بیشتری در این زمینه صورت گیرد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب