مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند خبر داد

افزایش ۲۰۰ تنی پسماندهای عفونی تهران در دو هفته اخیر

افزایش ۲۰۰ تنی پسماندهای عفونی تهران در دو هفته اخیر

حیوان خانگی بگیر: مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از افزایش ۲۰۰ تنی پسماندهای عفونی بیمارستان ها در دو هفته گذشته و همزمان كاهش ۴۰۰ تنی پسماند در هفته اول فروردین ماه اطلاع داد.



صدرالدین علیپور در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینكه برپایه آمارهای رسمی میزان مبتلا شدن به ویروس كرونا در هفته های اخیر افزایش یافته و این امر به خوبی خویش را در میزان پسماندهای عفونی و بیمارستانی نشان داده است، اظهار داشت: در شرایط معمول روزانه ۶۰ تا ۸۰ تن زباله بیمارستانی در تهران جمع آوری می شد كه این میزان از آغاز شیوع كرونا به حداكثر میزان خود یعنی ۸۰ تن رسید و در دو هفته گذشته این میزان به ۱۰۰ تن افزایش پیدا كرد.

وی افزود: این افزایش باعث شد تا اخیرا ۱۰ ناوگان جدید را برای جمع آوری و انتقال پسماندهای عفونی بیمارستان ها در نظر بگیریم. ۱۰۰ نیروی انسانی هم مسئولیت این امر را بر عهده دارند.

علیپور در پاسخ به این سؤال كه آیا مشكل سازمان با بیمارستان ها در مورد نحوه بسته بندی، ضدعفونی و تحویل پسماندهای بیمارستانی حل شده است، اظهار داشت: این مشكل همواره وجود داشته است و تنها مختص به یك ماه و نیم گذشته نیست اما از زمان شیوع كرونا، سعی كردیم تا با عنایت به مشكل موجود، حداكثر تجهیزات بهداشتی را در اختیار كارگرانی كه مسئولیت جمع آوری و دفن پسماندهای بیمارستانی را دارند، قرار دهیم.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود به كاهش حجم زباله در تهران اشاره و خاطرنشان كرد: در گذشته روزانه ۷ هزار و ۵۰۰ تن زباله در پایتخت تولید می شد كه با اجرای طرح كاپ (كاهش پسماند) این میزان به حدود ۴ هزار و ۹۰۰ تن كاهش پیدا كرد. با شیوع كرونا باردیگر با افزایش حجم زباله و رسیدن این عدد به ۷ هزار و ۲۰۰ تن مواجه بودیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند خاطرنشان كرد: از آن جا كه بارها به شهروندان سفارش شده بود عید سال جاری از تهران خارج نشوند، پیشبینی می كردیم حجم زباله در فروردین ماه سال جاری چندان كاهش پیدا نكند، با این وجود میزان تولید زباله در هفته اول فروردین با ۴۰۰ تن كاهش به روزانه ۶ هزار و ۸۰۰ تن رسید.

علیپور تصریح كرد: یكی از اشكالات ما در ایام ابتدایی انتشار ویروس، رهاكردن دستكش ها و ماسك های احیانا آلوده در معابر بود كه سلامت پاكبانان را به خطر می انداخت. هم اكنون با عنایت به اطلاع رسانی گسترده در مورد خودداری از این كار، وضعیت تا حدی بهتر شده است.



1399/01/11
21:48:50
5.0 / 5
2298
تگهای خبر: بهداشت , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
حیوان خانگی GetPet

حیوان خانگی بگیر


واگذاری حیوانات خانگی

getpet.ir - مالکیت محتوا و شکل سایت حیوان خانگی بگیر محفوظ است