تولید روزانه ۴۰۰ تن پسماند خطرناك در استان تهران

تولید روزانه ۴۰۰ تن پسماند خطرناك در استان تهران

معاون فنی محیط زیست استان تهران اظهار داشت: بدون شناخت پروسه تحول و تاریخ محیط زیست و طبیعت، نمی توانیم تصمیمات درستی بگیریم.



به گزارش حیوان خانگی بگیر به نقل از ایسنا محمدعلی حسین پور در حاشیه جلسه امروز بررسی و ارزیابی اثرات محیط زیستی طرح ها و پروژه های زیست محیطی استان تهران اظهار نمود: ساختارهای غیرمحیط زیستی مانند ساختار اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و... بطور مستقیم و غیرمستقیم بر عملکرد محیط زیستی تأثیر می گذارند و عملکرد محیط زیستی نتیجه پیچیده و گسترده ای از شکل های محیط زیست با دیگر نهادهای غیرمحیط زیستی است.

وی اضافه کرد: بعنوان مثال چون نتوانسته ایم از صنعت درست استفاده نمائیم، برای جبران این ضعف به منابع طبیعی و محیط زیست فشار آورده ایم یعنی از منابع آبی، خاک، معدن، جنگل و... به شکل نادرست و بیش از اندازه بهره برده ایم. به عبارت دیگر متاسفانه بجای نگاه سازوکاری، نگاه ساخت و سازی داشته ایم و فقط به رشد و پیشرفت توجه کرده ایم نه به توسعه پایدار.

معاون فنی محیط زیست استان تهران با اعلان اینکه فرهنگی که در یک معنای فراگیر شامل ارزش های اجتماعی، الگوهای رفتاری، و اندیشه نیز شود، به صورت قوی بر اقتصاد و در امتداد آن بر محیط زیست تأثیر می گذارد، تاکیدکرد: صیانت از محیط زیست بعنوان پیش نیاز یک جامعه سالم می باشد و باید از ظرفیت اجتماعی و نهادی یک جامعه برای مقابله با خطرات محیط زیستی استفاده نمود.

حسین پور در ادامه اظهار داشت: به طور قطع بدون شناخت جامعی از تاریخ اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و... و حتی عدم شناخت پروسه تحول و تاریخ محیط زیست و طبیعت این سرزمین و تدقیق در راه طی شده در تمامی ابعاد، نمی توانیم شرایط مطلوبی ایجاد نماییم و تصمیمات درست بگیریم و به طور قطع نتیجه آن چیزی جز اکوساید نخواهد بود.

وی با اشاره به اینکه در استان تهران بطور مثال سرانه پسماند شهری ۷۵۰ تا ۸۰۰ گرم به ازای هر نفر است، پسماند خطرناک ۴۰۰ تن در روز و میزان تولید پسماند صنعتی ۲۸۰۰ تن در روز است، اظهارکرد: این در حالیست که درصد بازیافت پسماندهای عادی در حدود ۵۰۰ تن در روز است که این میزان به نسبت تولید پسماندهای عادی شهر تهران که حدود ۷۵۰۰ تن است، بسیار ناچیز و اندک است.

معاون فنی محیط زیست استان تهران در ادامه اشاره کرد: برای رسیدن به رتبه مناسب در فاکتورهای محیط زیستی باید میزان انواع پسماندها را کاهش دهیم و برای دستیابی به این مهم باید در قوانین، مقررات و ضوابط محیط زیست به هر سه نوع راهکارهای آموزشی و ترویجی، راهکارهای اقتصادی و اجتماعی و راهکارهای انضباطی و تنبیهی دقت نماییم.

به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، او در آخر همین طور به مطالعات و آمار جهانی درباب تغییرات اقلیمی اشاره نمود و اظهار داشت: تحقیقات نشان می دهد که هر درجه افزایش حرارت کره زمین، اقتصاد بیش از سه چهارم کشورهای جهان را تحت تأثیر خود قرار می دهد و فاصله میان کشورهای غنی و فقیر را بیشتر می کند. در گزارش مجله نیچر (Nature) آمده است که در صورت ادامه پیدا کردن افزایش دمای کره زمین به سبب انتشار بیش از اندازه گاز دی اکسیدکربن و اثرات گلخانه ای، درآمد متوسط جهانی با کاهش ۲۳ درصدی روبه رو خواهد شد و درنتیجه کاری که تغییرات آب و هوایی با زمین ها و املاک و مستغلات می کند بی ارزش ساختن و کاهش حاصلخیزی است و تغییرات آب و هوایی موجب جابجایی عظیم سرمایه و ارزش، از نقاط گرم به نواحی سردتر و خنک تر می شود و لازم است اقتصاد، جامعه و طبیعت با یکدیگر فهمیده شوند، نه جداگانه و مستقل.




1399/05/01
22:22:05
5.0 / 5
2066
تگهای خبر: آب , آموزش , اقلیم , بازیافت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
حیوان خانگی GetPet

حیوان خانگی بگیر


واگذاری حیوانات خانگی

getpet.ir - مالکیت محتوا و شکل سایت حیوان خانگی بگیر محفوظ است