رئیس دانشگاه علوم پزشكی تربت حیدریه:

راه اندازی بیمارستان زاوه معطل تکمیل کادر درمان است

راه اندازی بیمارستان زاوه معطل تکمیل کادر درمان است

به گزارش حیوان خانگی بگیر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه راه اندازی بیمارستان راشد زاوه را معطل تکمیل کادر درمان از جانب وزارت خانه و سازمان امور استخدامی اعلام نمود.



به گزارش حیوان خانگی بگیر به نقل از مهر، حسین ابراهیمی پور ظهر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در محل سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد، ضمن اشاره به تکمیل ساختمان و تجهیز بیمارستان راشد زاوه، در عین حال راه اندازی آنرا مستلزم تکمیل کادر درمان از جانب وزارت خانه و سازمان امور استخدامی دانست و اظهار نمود: این مهم در شش ماهه دوم سال محقق و بیمارستان بزودی هم به بهره برداری می رسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه اضافه کرد: پس از راه اندازی بیمارستان امام حسین ضد السلام حجم و کیفیت خدمات به شکل محسوسی متفاوت شده، اما هنوز راه فراوان داریم تا به حد عالی برسیم، در عین حال هدف گذاری جامعیت در حوزه بهداشت و درمان بر آن است تا کم ترین نیاز را به مرکز استان داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: پروژه پردیس علوم پزشکی با ۹ هزار متر مربع به همراه خوابگاه شهید سلیمانی ۱۵ خرداد که برای تجهیز آن ۵ میلیارد تومان هزینه کردیم راه اندازی شده و الان درحال ساخت سلف سرویس هستیم فرسودگی ناوگان آمبولانس، عمده ترین چالش اورژانس تربت حیدریه است.
۶۰ درصد ناوگان آمبولانس تربت حیدریه بالای ۱۵ سال عمر دارد
در ادامه همینطور محمد جواد امیری، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه اظهار نمود: هرچند فرسودگی ناوگان آمبولانس یک چالش کشوری است، اما در عین حال ۶۰ درصد ناوگان آمبولانس این خطه بالای ۱۵ سال عمر دارد و برای نگهداری و سرپانگه داشتن آن هزینه سنگینی پرداخت می شود.
وی اظهار داشت: هم اکنون ۲۱ پایگاه اورژانس شهری و جاده ای و یک مرکز ارتباطات اورژانس در منطقه زیر پوشش علوم پزشکی فعالیت دارند که البته مطابق برنامه ششم باید ۲۶ پایگاه فعال باشد که تا آخر سال دو پایگاه نسر و رودمعجن با اختصاص نیروی انسانی تکمیل می شود.
امیری خاطرنشان کرد: با عنایت به این که ۵۰ درصد رجوع کنندگان بانوان هستند، پیگیر راه اندازی اورژانس بانوان هستیم که در رضایت رجوع کنندگان تاثیر گذار است.
وی بیان نمود: به صورت میانگین روزانه ۵۰ مأموریت برای اورژانس ثبت شده و طی یکسال اخیر میانگین ۲۰ هزار تماس برقرار شده که ۳۰ درصد منجر به اعزام آمبولانس و ۱۰ درصد مزاحمت تلفنی بوده است.
گفتنی است؛ ۲۷ مرداد سال قبل و در حاشیه سفر رئیس اورژانس کشور به منطقه تربت حیدریه دکتر زنگنه نماینده مردم این خطه اعلام نمود: مجلس ۵ هزار میلیاردریال برای خرید آمبولانس در اختیار اورژانس قرار داده و مقرر است با رایزنی انجام شده و تخصیص اعتبارات لازم ۱۵۰۰ دستگاه آمبولانس در کشور خریداری شود و ۱۵ دستگاه حداقل سهم این منطقه خواهد بود. تا با ساخت لابراتوار ها و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی و همینطور دو خوابگاه دیگر مجموعه کامل شود.

1402/06/30
13:11:28
5.0 / 5
314
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , خدمات , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
حیوان خانگی GetPet

حیوان خانگی بگیر


واگذاری حیوانات خانگی

getpet.ir - مالکیت محتوا و شکل سایت حیوان خانگی بگیر محفوظ است