كشت گیاهان دارویی كم آب بر در پیچ و خم بوروكراسی اداری

كشت گیاهان دارویی كم آب بر در پیچ و خم بوروكراسی اداری

حیوان خانگی بگیر: معاون سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینكه گیاهان دارویی ظرفیت بسیار خوبی برای كشور ما است، بیان كرد: این گیاهان نرخ رشد بسیار بالایی دارند، اما اگر جریان سازی لازم در این زمینه طی دو سال آینده توسط ظرفیت هایی مانند اساتید و فارغ التحصیلان انجام نشود، باید افسوس بخوریم.


به گزارش حیوان خانگی بگیر به نقل از ایسنا، مسعود تجریشی با اشاره به اینكه باید نشان دهیم كه می توانیم جمعی كار نماییم، اظهار نمود: ۳۰ سال است كه كشور را به سبب بخشی نگری و من من گفتن سر كار گذاشته ایم.

وی اشاره كرد: وقتی برای پرداختن به این مسایل نداریم، بهتر است این مسایل را كنار گذاشته و برای حل مشكلات تلاش نماییم.
تجریشی بیان كرد: جای تاسف دارد كه در حال از دست دادن بازار جهانی محصولی مانند انگور هستیم و هنوز نتوانسته ایم جایگاه خوبی را در این خصوص كسب نماییم.

تجریشی در ادامه سخنانش با اشاره به روند طولانی پاسخگویی و بوروكراسی های اداری اظهار داشت: ماهانه دو الی سه نامه درباب دریاچه ارومیه بین دفتر ریاست جمهوری و ستاد احیا رد و بدل می شود، نكته جالب این است كه رئیس جمهور نامه ها را سریع جواب می دهد، اما چندین هفته طول می كشد تا پاسخ یك نامه از طبقه اول اداره ای به طبقه دیگری برسد.

وی در بخش دیگری از سخنانش اشاره كرد: تعریف محصول كم آب بر بسیار مهم بوده و عدم تفاهم در این خصوص بسیار خطرناك می باشد، همین مشكل را در وزارت نیرو نیز داریم كه تعریف واحدی از صنایع كم آب بر ندارند.

وی اشاره كرد: انتظار می رود سازمان جهاد دانشگاهی به هدایت راهبردی در توسعه كشت گیاهان دارویی كم آب بر در حوزه آبریز دریاچه ارومیه توجه كند.

دكتر جعفر محسنی، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این نشست با اشاره به اینكه مكاتبات مختلفی به منظور اجرای طرح "توسعه كشت گیاهان دارویی كم آب بر در حوزه آبریز دریاچه ارومیه" انجام شده است، اظهار داشت: قرارداد سال قبل و بعد از فصل كشت اول منعقد شد، اما تا كنون نتوانسته ایم از سازمان های مختلف كه ناظر بر كار ما هستند، قولی بگیریم.


محسنی در امتداد روند پیشرفت پروژه های احیای دریاچه ارومیه ابراز امیدواری كرد كه همراهی بیشتر دست اندركاران طرح سبب تسریع در اثربخشی پروژه شود.

ایشان سپس با اشاره به ظرفیت سازمان جهاد دانشگاهی در زمینه ذخایر ژنتیكی گیاهان دارویی بیان كرد: ژنتیك گیاهان هر منطقه مختص آن منطقه بوده و می توان اقداماتی را درباب حفظ این ذخایر ژنتیكی انجام داد.




1398/05/11
16:00:55
5.0 / 5
2200
تگهای خبر: آب , پیشرفت , حفاظ , محیط زیست
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
حیوان خانگی GetPet

حیوان خانگی بگیر


واگذاری حیوانات خانگی

getpet.ir - مالکیت محتوا و شکل سایت حیوان خانگی بگیر محفوظ است